Tarinamme

 Big Chef Restaurant

Arvomme


Kestävä kehitys

Perheyrityksellemme tärkeitä arvoja ovat luonto ja sen hyvinvointi. Pyrimme kaikissa valinnoissamme valitsemaan ensisijaisesti lähi-alueen pientuottajat, sekä kotimaiset tuotteet.

Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen, ja pyrimme omalta osaltamme toimimaan kaikissa arkisissa hetkissä eettisiä ja vihreitä valintoja kunnioittaen. 

Meille hyvä työilmapiiri on tärkeä arvo.

Olemme työnantajana sitoutuneet henkilökuntaamme, ja haluamme taata kaikille työntekijöillemme hyvän ja terveellisen työympäristön, jossa toteutuu tasa-arvo ja hyvä kohtelu. 


Lupauksemme asiakkaalle


-Meillä tiedät tuotteiden tarkan alkuperän

-Tuotteemme ovat puhtaita, raikkaita ja tuoreita vuodenajasta riippumatta

-Tiedät arvomme ja avoimen toimintatapamme

-Kunnioitamme asiakkaitamme ja työntekijöitämme

-Toimimme työnantajana rehellisesti ja reilusti, olemme sitoutuneita henkilökuntamme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen.


Perheyritys

 Big Chef Restaurant on Etelä-Karjalainen perheyritys Yasmel Oy.

Toinen kesäravintolamme sijaitsee Taipalsaarella, Ravintola Saimaanranta. Saimaanranta toimii kesäravintolana.

Halusimme luoda Lappeenrantaan helposti lähestyttävän, mutta jotakin uutta tarjoavan ruokaravintolan. Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu on meille sydämen asia.

Erikoisuutenamme toimivat puuhiiligrillissä valmistetut herkulliset ruoat ja Dry Aged lihat jotka kypsyvät omassa kaapissamme ravintolassa.  Olemme huomioineet kasvavan kasvisruoan kysynnän  ja tarjoamme kasvisruoka vaihtoehdot sesongin mukaisesti!

Teemme yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa, ja olemme sitoutuneet toiminnassamme kestävään kehitykseen, sekä kotimaiseen tuotantoon.

Yrittäjinä toimivat Ali Gevanci ja Minna Pekkanen.
Keittiössä meillä työskentelee Hüseyin ja Olli 

Salissa teitä palvelee  Jenni ja Anna

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi!




Olemme mukana tukemassa pienten koululaisten koulutietä, pienikulkija.fi 

https://pienikulkija.fi/pages/2021-etela-karjala