Tarinamme

 Big Chef Restaurant

Arvomme


Kestävä kehitys

Perheyrityksellemme tärkeitä arvoja ovat luonto ja sen hyvinvointi. 

Pyrimme kaikissa valinnoissamme valitsemaan ensisijaisesti lähi-alueen pientuottajat, sekä kotimaiset tuotteet.

Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen, ja pyrimme omalta osaltamme toimimaan kaikissa arkisissa hetkissä eettisiä ja vihreitä valintoja kunnioittaen. 



Perheyritys

 Big Chef Restaurant on osa Etelä-Karjalaista perheyritystä Yasmel Oy.

Toinen kesäravintolamme sijaitsee Taipalsaarella, Ravintola Saimaanranta. Saimaanranta toimii kesäravintolana toukokuusta elokuun loppuun.

Halusimme luoda Lappeenrantaan helposti lähestyttävän, mutta jotakin uutta tarjoavan ruokaravintolan. Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu on meille sydämen asia.

Erikoisuutenamme toimivat puuhiiligrillissä valmistetut herkulliset ruoat ja Dry Aged lihat jotka kypsyvät omassa kaapissamme ravintolassa.  

Teemme yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa, ja olemme sitoutuneet toiminnassamme kestävään kehitykseen, sekä kotimaiseen tuotantoon.

Yrittäjinä toimivat Ali Gevanci ja Minna Pekkanen.
Keittiössä meillä työskentelee Hüseyin ja Olli 

Salissa teitä palvelee  Anna

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi!

Olemme mukana tukemassa pienten koululaisten koulutietä, pienikulkija.fi 

https://pienikulkija.fi/pages/2021-etela-karjala