Tarinamme
Big Chef Restaurant

Arvomme
Kestävä kehitys
Perheyrityksellemme tärkeitä arvoja ovat luonto ja sen hyvinvointi.
Pyrimme kaikissa valinnoissamme valitsemaan ensisijaisesti lähi-alueen pientuottajat, sekä kotimaiset tuotteet.
Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen, ja pyrimme omalta osaltamme toimimaan kaikissa arkisissa hetkissä eettisiä ja vihreitä valintoja kunnioittaen.
Perheyritys
Big Chef Restaurant on osa Etelä-Karjalaista perheyritystä Yasmel Oy.
Toinen kesäravintolamme sijaitsee Taipalsaarella, Ravintola Saimaanranta. Saimaanranta toimii kesäravintolana toukokuusta elokuun loppuun.
Halusimme luoda Lappeenrantaan helposti lähestyttävän, mutta jotakin uutta tarjoavan ruokaravintolan. Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu on meille sydämen asia.
Erikoisuutenamme toimivat puuhiiligrillissä valmistetut herkulliset ruoat ja Dry Aged lihat jotka kypsyvät omassa kaapissamme ravintolassa.
Teemme yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa, ja olemme sitoutuneet toiminnassamme kestävään kehitykseen, sekä kotimaiseen tuotantoon.
Yrittäjinä toimivat Ali Gevanci ja Minna Pekkanen.
Keittiössä meillä työskentelee Hüseyin ja Olli
Salissa teitä palvelee Anna
Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi!
Olemme mukana tukemassa pienten koululaisten koulutietä, pienikulkija.fi
https://pienikulkija.fi/pages/2021-etela-karjala